2017-03-01

Nu blir det stående digivning!! Hon har dragit ner på det till att ge 4-5 ggr/dag. Jag ger dom små burkmat till valpar 1-2 ggr/dag sedan har dom torrfoder starter som fri tilldelning hos dom som grynet oxå äter av. Dom ser mamma äta då vill dom oxå äta. Grynet har kvar reflexen att spy upp mat till valparna så dom har fåt testa på att äta lite annan mat som dom kanske inte skulle ha smakat  Grynets första dotter Azta som blir 2 år i år hjälper gärna till med att spy upp mat till valparna!!! Men den maten kan dom inte äta för hon springer gärna i vår gödselstack och äter ett o annat självdött djur!!

IMG_4463IMG_4460

Valparna älskar när man är nere på golvet hos dom så dom kan bita och dra i allt man har på sig!! Jag har dom normalt i en stor hage men några gånger om dagen får dom komma ut i stora rummet o undersöka världen  utanför hagen. Det är några tuffa valpar för dom prylar varandra titt som tätt!! Tuggar på allt dom kommer över! Dödar gosedjur som dom har fått att leka med! Min typ av hund   Så nu kan dom gärna få flytta!! Nästa sekund tycker dom om att gosa! Hör dom en så ställer alla sig vid gallret o gnäller att man ska tycka synd om dom! Då måste man gosa med dom  Pågarnas kompisar som är 15-19 år, kommer gärna in och kelar med dom  

IMG_4456IMG_4453

Beda som är snart 9 månader tycker det är toppen med alla dessa lekkamrater!! Hon kan vara lite hårdhänt men hon leker bara med dom när vi är med.

IMG_4451IMG_4450

Nu kan man även busa med mamma

IMG_4461